Persbericht 04.07.2018

Genk - Home invasion

In de Geenhornstraat gebeurde afgelopen nacht een home-invasion. Een aantal personen drongen rond 3u de woning binnen en lieten de bewoners gewond en gekneveld achter. Twee Genkenaren raakten hierbij zwaargewond.

Afgelopen nacht rond 3u zijn een aantal gewapende personen binnengedrongen in een woning op de Geenhornstraat. Ze bedreigden de twee aanwezige bewoners met wapens en eisten geld. Beide Genkenaren van 38 jaar en 62 jaar werden vervolgens meerdere malen geslagen en gekneveld achtergelaten in de woning. De twee mannen raakten hierdoor zwaargewond, maar verkeren niet in levensgevaar. De daders konden een hoeveelheid cash geld buit maken.

Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse en voerde een sporenonderzoek uit. De politie en het parket onderzoeken de zaak.

Genk - verkeersongeval

Op de Hasseltweg kwam het vandaag rond 12u10 tot een aanrijding tussen een bromfietser en een fietser. Ludo M. (60) uit Genk liep zware verwondingen op, maar verkeerde niet in levensgevaar. Peter S. (51) uit Hasselt raakte lichtgewond.

Houthalen-Helchteren - verkeersongeval

Vandaag rond 15u00 botsten op de Grote Baan een bromfietser en een wagen. Alessia D. (33) uit Bilzen liep lichte verwondingen op.

Kinrooi - diefstal

Op de Meierstraat werd dinsdagavond een Volkswagen Polo gestolen. De wagen stond op de parking van een garage geparkeerd.

Zutendaal - diefstal

Op een werf op de Dorpsstraat werd vandaag een diefstal vastgesteld. Een toilet en twee radiatoren werden er ontvreemd.

Labels