CARMA zoekt: adviseur IT

Als adviseur IT (niveau A - voltijds) sta je aan het hoofd van de dienst IT. Je staat onder leiding van de korpschef en rapporteert aan hem/haar. Een uitdagende functie in een boeiende omgeving. Wat zijn je taken?

IT superhero

Leidinggeven aan de dienst IT

Je staat in voor de dagelijkse leiding, coaching en evaluatie van de medewerkers van de IT-dienst. Deze dienst is verantwoordelijk voor het technisch beheer van alle hard- en software van Politie CARMA en biedt ondersteuning aan gebruikers bij informaticaproblemen.

Uitwerken van een informaticabeleid en adviesfunctie

Als adviseur IT werkt je een visie en een beleid uit op het vlak van technologie en informatica. Je formuleert beleidsadvies aan de korpsleiding, zowel op vraag als proactief, omtrent de nieuwste ontwikkelingen. Je streeft naar innovatie en naar een optimalisatie van de werkprocessen van de operationele en ondersteunende diensten. Je voert marktonderzoek uit, geeft technisch advies en werkt lastenboeken uit volgens de wet op de overheidsopdrachten.

Coördineren van grote projecten

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie, aansturing en opvolging van grote projecten en complexe dossiers, werkprocessen en kwaliteitswerking.

>> Meer info over de functie en de procedure op www.jobpol.be

Labels