Persoverzicht 28 juli 2022

Diefstal uit voertuig

Dieven hebben ingebroken in een auto die geparkeerd stond in de Oude Zandstraat in Beveren. Uit het voertuig werden het inschrijvingsbewijs en een afstandsbediening gestolen. De diefstal gebeurde tussen dinsdagavond en woensdagochtend.

Diefstal van een voertuig

In de Windmolenstraat in Beveren werd in de nacht van dinsdag op woensdag een auto gestolen vanop de oprit van een woning. 

Diefstal van een fiets

In de Kasteeldreef in Beveren hebben dieven een fiets gestolen. De fiets stond in de gemeenschappelijke garage van een appartementsgebouw. De diefstal gebeurde tussen 22 en 26 juli.

Poging diefstal van een voertuig

In de Diederik Van Beverenlaan in Beveren hebben dieven geprobeerd een bestelwagen te stelen. Het contactslot werd geforceerd, maar toch lieten de dieven de bestelwagen staan. De poging tot diefstal werd woensdagochtend vastgesteld. 

Ook in de Albert Panisstraat in Beveren hebben dieven getracht om een wagen te stelen. Ze probeerden het contactslot te forceren. Wanneer dit niet lukt, stelen ze een zonnebril uit de wagen. De poging tot diefstal gebeurde tussen dinsdagavond en woensdagochtend. 

Labels