Persoverzicht 27 april 2022

Verkeersongeval met gewonde

In de Polenlaan in Stekene zijn een motorrijdster en een auto met elkaar in aanrijding gekomen. De auto verliet een parkeerplaats toen de motorrijdster kwam aangereden. Een aanrijding kon niet meer vermeden worden. De motorrijdster raakte lichtgewond. Het ongeval gebeurde dinsdag omstreeks 8 uur.

Inbraken

In de nacht van maandag op dinsdag hebben dieven geprobeerd in te breken in een woning in de Hazenhof in Beveren. Ze boorden gaatjes in een raamkozijn. Toen het alarm afging, zijn de dieven gevlucht zonder buit. 

Ook in de Rudolf Esserstraat in Beveren hebben dieven geprobeerd in te breken in twee woningen. Telkens boorden ze gaatjes in het kozijn van een raam of een deur. Op beide locaties zijn de dieven weggevlucht zonder buit. Vermoedelijk werden ze telkens opgeschrikt door de huishond. 

Ook in de Spoorweglaan in Beveren hebben dieven ingebroken in een woning. Opnieuw werden er gaatjes geboord in een raamkozijn. In de tuin werden drie rugzakken en een handtas teruggevonden. Deze werden uit het huis ontvreemd. Verder werd er niets gestolen. 

In de Appelstraat in Beveren zijn dieven een woning binnengedrongen door in een raamkozijn gaatjes te boren en zo het raam te openen. Hier werden de dieven opgeschrikt door de bewoners en zijn ze weggevlucht zonder buit.

 

Labels