Persoverzicht 24 mei 2023

Inbraak

In de nacht van maandag op dinsdag hebben dieven ingebroken in een woning in de Sint-Niklaasstraat in Sint-Gillis-Waas. De dieven klommen over het tuinpoortje. Ze boorden een gaatje in een raam, maar kregen het raam niet open. Daarna probeerden ze het slot van de achterdeur te forceren, maar ook dat lukt niet. Uiteindelijk boorden ze een gaatje in het schuifraam achteraan om zo de woning binnen te geraken. Terwijl de bewoners boven lagen te slapen, doorzochten de dieven de gelijkvloerse verdieping. Ze gooiden heel wat spullen in de tuin en gingen aan de haal met een kinderportemonnee met kleingeld.

Diefstal

In de Drieske Nijpersstraat in Sint-Gillis-Waas hebben dieven een koersfiets en een fietshelm gestolen uit de garage van een woning. De diefstal werd maandag vastgesteld, maar vond plaats tussen 12 en 22 mei.

Verkeersongeval met gewonde

Op het kruispunt van de Gaverlanddam met de Azalealaan in Beveren zijn een auto en een fietsster met elkaar in aanrijding gekomen. De fietsster raakte lichtgewond. Het ongeval gebeurde maandag om 15 uur.

 

Labels