Persoverzicht 21 maart 2023

Diefstal uit voertuig

In de Tijmstraat in Beveren hebben dieven ingebroken in een bestelwagen die geparkeerd stond op de oprit van een woning. Ze gingen aan de haal met werkmateriaal. De diefstal gebeurde tussen zaterdagvoormiddag en zondagvoormiddag.

Poging inbraak

In het Herdersstraatje in Stekene werd maandag een inbreker op heterdaad betrapt. Toen de bewoonster maandagavond omstreeks 18.45 uur thuiskwam hoorde ze lawaai aan het schuifraam aan de achterzijde van de woning. Ze zag dat een dief het raam probeerde open te wrikken met een stok. Ze verwittigde meteen de politie. De inbreker, die opgeschrikt werd door de thuiskomst van de vrouw, nam de vlucht zonder buit. De politie deed nazicht in de omgeving, maar kon de dief niet meer aantreffen. Het buurtinformatienetwerk werd geactiveerd om de buurt alert te maken. 

Inbraak

Maandagnamiddag hebben dieven ingebroken in een woning in het Laagland in Beveren. Ze sloegen een raam in op de gelijkvloerse verdieping en betraden zo de woning. De hele woning werd doorzocht. Op het eerste gezicht werd er een gouden horloge gestolen. 

 

Labels