Persoverzicht 19 juli 2023

Inbraak

Tijdens de afwezigheid van de bewoners hebben dieven ingebroken in een woning in de Lijkveldestraat in Sint-Gillis-Waas. De inbraak werd vastgesteld door een familielid die tijdens de vakantie van de bewoners op het huis let. De hele woning werd doorzocht. Wat er juist gestolen is, is nog niet geweten. De inbraak gebeurde tussen 13 en 18 juli.

Diefstal uit voertuig

In de Bankwegelhof hebben dieven ingebroken in een auto die geparkeerd stond op de oprit. Uit het voertuig werd een sporthorloge gestolen. De diefstal gebeurde in de nacht van 16 en 17 juli.

Poging inbraak

Op de Grote Baan in Beveren hebben dieven geprobeerd de gemeenschappelijke inkomdeur van een appartementsgebouw te forceren. Hierdoor is de deur beschadigd maar de dieven raakten niet binnen. De poging tot inbraak gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag.

Poging inbraak

In de Baljuwstraat in Beveren hebben dieven geprobeerd de gemeenschappelijke inkomdeur van een appartementsgebouw open te breken. De deur raakte beschadigd, maar de dieven raakten niet binnen. De poging tot inbraak gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag.

 

Labels