Persoverzicht 16 november 2022

Diefstal uit voertuig

Dieven hebben ingebroken in een bestelwagen die geparkeerd stond in de Lesseliersdreef in Beveren. Ze gingen aan de haal met werkmateriaal. De diefstal gebeurde in de nacht van zondag op maandag.

Poging inbraak

Dieven hebben maandagavond geprobeerd in te breken in een appartement in de Kerkstraat in Stekene. De dieven werden opgeschrikt door de bewoners en sloegen op de vlucht. De politie kwam ter plaatse en deed nazicht in de omgeving. De daders konden echter niet meer aangetroffen worden.

Inbraak

Maandagavond hebben dieven ingebroken in een woning in de Verkenstraat in Stekene. De dieven hebben een raam op de eerste verdieping geforceerd. Op het eerste gezicht werd er niets gestolen.

Inbraak

Dieven hebben ingebroken in een woning in de Hazenhof in Beveren. Een deur aan de achterzijde van de woning werd opengebroken. De hele woning werd doorzocht. Er werden juwelen gestolen. De inbraak gebeurde maandag tussen 15.30 uur en 20.15 uur. 

Inbraak

Dieven hebben maandagavond ingebroken in een woning in de Albrecht Rodenbachlaan in Stekene. Er werden juwelen, een horloge en geld gestolen. 

Inbraak

Maandagavond werd er ingebroken in een woning in de Collemanstraat in Sint-Gillis-Waas. Er werden juwelen en geld gestolen. 

Diefstal uit voertuig

In de nacht van zondag op maandag hebben dieven ingebroken in een bestelwagen die geparkeerd stond in de Onze-Lieve-Vrouwstraat in Beveren. Er werd werkmateriaal gestolen. 

Inbraak

Een dief heeft in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken in een woning in de Heidestraat in Sint-Gillis-Waas. Hij vluchtte weg toen hij betrapt werd door de bewoonster. Hij kon een portefeuille buitmaken. 

Verkeersongeval met gewonde

Op het kruispunt van de Ciamberlanidreef met de Kasteeldreef in Beveren kwam een auto in aanrijding met een bromfietser. De bromfietser raakte lichtgewond en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde dinsdag om 8.20 uur.

Verkeersongeval met gewonde

Op een zebrapad vlak bij het kruispunt van de Dorpsstraat met de Molenstraat in Beveren is dinsdagavond omstreeks 19 uur een voetganger aangereden door een auto. Het slachtoffer raakte lichtgewond en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Labels