Dankzij snelle reactie van politie Westkust worden drie verdachten gevat

Afgelopen weekend arresteerden onze ploegen drie verdachten.

duim

Zaterdagnacht 09/07 werd ons een inbraak gemeld. De man werd op heterdaad betrapt terwijl hij zich verstopte in een lichte vrachtauto. De man nam de vlucht en verstopte zich vervolgens in hoog gras tussen een afsluiting en een gracht waar onze ploegen hem konden vatten en arresteren. 

Enkele uren later werden we gecontacteerd voor een diefstal uit een vrachtwagen. Een tas met portefeuille, gsm, autosleutels en cash geld werd meegenomen. Door lokalisatie van de gsm van het slachtoffer stelden we vast dat de mogelijke dader zich in het treinstation te Adinkerke bevond.  Onze ploegen reageerden opnieuw meteen en konden twee verdachten aantreffen in een treinwagon. Naast de gestolen tas troffen zij ook een gestolen elektrische fiets, een laptop en ander elektronisch materiaal aan. 

Dankzij de snelle reactie en doorgedreven speurwerk van onze ploegen werden de drie jonge mannen gearresteerd. De eerste verdachte wordt gedagvaard in snelrecht. De andere twee verdachten werden voorgeleid voor de onderzoeksrechter en zijn aangehouden.  

 

Labels