Wedstrijd WVL4 National K9-Day

Op 26 augustus 2021 (internationale dag van de hond) gaat de allereerste WVL4 National K9-Day door ter hoogte van Ster Der Zee (Professor Blanchardlaan) Koksijde.

 

WVL4

WVL4 staat voor West-Vlaanderen 4, een verregaande samenwerking van mensen en middelen tussen PZ Westkust, PZ Polder, PZ RIHO en PZ Vlas. K9 is dan weer de afkorting van het woord canine (CA = K, nine = 9) wat hond betekent.

Je ziet er op het strand de honden en hondengeleiders van politie, douane, defensie en civiele veiligheid  aan het werk tijdens de spectaculaire hondendemo’s die ze geven tussen 10 en 12 uur en tussen 14 en 16 uur. Nog een tipje van de sluier… zowel in de voor – als in de namiddag komen er helikopters en boten aan te pas.

Er zal ook randanimatie op de dijk aanwezig zijn. Je kan diverse stands bezoeken, je wagen op de klimtoren, plaatsnemen in de tuimelwagen, … Last but not least, is er ook een deathride voorzien.

Ben jij een echte waaghals? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Verzeker jouw afdaling op de deathride door deel te nemen aan de wedstrijd.

Raadpleeg de vragen via de QR-code en maak kans op deze mooie prijs! De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Deelnemen kan tot 26 juli 2021.

 Een aanrader! 

QR-code

Labels