Nieuwe aanwervingsprocedure inspecteurs van politie !!!

Op zoek naar een boeiende job? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor jou! Wij zijn op zoek naar inspecteurs van politie!

banner

Wie bij de politie wil werken, moet eerst een aantal selectieproeven doorlopen via de dienst Rekrutering en Selectie van de geïntegreerde politie in de politieschool en in Brussel. Je wordt onder andere getest op taal, redeneervermogen en sportieve prestaties. Ook verschillende persoonlijkheidstesten en een medische test maken hier deel van uit.  De doorlooptijd hiervan bedraagt maximum 18 weken.

Als je deze testen succesvol afgerond hebt, kan je rechtstreeks solliciteren voor de vacatures bij Politie Westkust.  Na een positief selectiegesprek kan je de opleiding starten en ben je zeker dat je na je opleiding in onze kustzone aan de slag kan.

Wij begeleiden je bovendien persoonlijk van A tot Z doorheen het volledige parcours van selectieproeven en opleiding. Je staat er dus niet alleen voor en je verhoogt je slaagkansen.

Overtuigd? Word jij onze nieuwe collega? Kom dan langs op ons infomoment op donderdag 14 oktober 2021, sessies om 14u, 16u en 18u in ons politiehuis, Ter Duinenlaan 34a te Koksijde. Onze HRM-medewerkers en collega’s uit het werkveld ontvangen je met veel enthousiasme.

 

 

Labels