Minister van Justitie van Quickenborne bezoekt PZ Westkust

Onze korpschef Nicholas Paelinck is naast zijn functie in onze zone ook voorzitter van de Vaste Commissie van de Lokale Politie.

 

Bezoek minister van Justitie

Een aantal keer per jaar vergaderen minister van Justitie Vincent Van Quickenborne, kabinetschef Paul Van Tigchelt en directeur-generaal SAT justitie Kristof De Pauw met de Vaste Commissie van de Lokale Politie over de lopende justitionele dossiers.

Deze vergadering vond vandaag 09/05 plaats in ons centraal politiehuis te Koksijde in aanwezigheid van onze korpschef/voorzitter van de VCLP Nicholas Paelinck, vice-voorzitter Brussels Hoofdstedelijk Gewest Michel Goovaerts (korpschef PZ Brussel Hoofdstad Elsene), (vervangend) vice-voorzitter Vlaanderen Geert Smet (PZ Voorkempen) en beleidsmedewerkers Hanne Declerck (PZ Westkust) en Sarah Goesaert (PZ Brussel Hoofdstad Elsene).

De minister en zijn gezelschap maakten daarna van de gelegenheid gebruik om nader kennis te maken met onze recherchedienst PZ Westkust en onze manier van werken. Ze werden ontvangen door directeur recherche PZ Westkust Alain Witkowski.

We blikken terug op een leerrijk en aangenaam bezoek!

Labels