Infomoment | Jouw politie rekruteert!

Ken of ben je iemand die graag de job en ons team beter wil leren kennen? Goed nieuws! Ons politieteam organiseert verschillende infomomenten.

Op zaterdag 28 september 2024 is iedereen welkom die geïnteresseerd is in de functie inspecteur van politie, maar nog niet ingeschreven is in de selectieprocedure. Tijdens de infosessie gaan we dieper in op het verloop en de selectieprocedure. We sluiten af met een rondleiding door het politiecentrum.

Op zaterdag 30 november 2024 gaan er twee verschillende sessies door. De eerste sessie is opnieuw voor mensen die geïnteresseerd zijn in de functie inspecteur van politie, maar nog niet ingeschreven zijn in de selectieprocedure. De tweede sessie is bedoeld voor mensen die al ingeschreven zijn. Naast de rondleiding door het politiecentrum staat er voor deze groep ook een interactieve workshop met een psychologe op de planning. Verwacht je aan tips en tricks ter voorbereiding van de cognitieve proeven, maar vooral voor het semigestructureerd interview.

Inschrijven voor de infomomenten kan via de volgende linken:

Labels