Geslaagde infodag bij politiezone Buggenhout-Lebbeke

Op zaterdag 8 oktober 2022 organiseerde de politiezone Buggenhout-Lebbeke een infomoment voor al wie geïnteresseerd is in een job bij de politie. Er waren meer dan dertig deelnemers ingeschreven. Zij werden ontvangen door burgemeester van Lebbeke Jan Vanderstraeten, burgemeester van Buggenhout Pierre Claeys en waarnemend korpschef Tony Sarens.

20221008_Infodag

De aanwezigen kregen een ontbijt aangeboden. Een team van politiemedewerkers zorgde ervoor dat de aanwezigen een inkijk kregen in de werking van het politiekorps en de nieuwe selectieprocedure. Ze konden het voertuigenpark spotten, kregen een rondleiding in het gebouw en er stond een bezoek aan de schietstand op het programma.

“Onze tweede job-infodag was alweer een voltreffer. Met dit initiatief laten we potentiële kandidaten kennismaken met het veelzijdige en boeiende politiewerk en hopen we ze over de streep te trekken om na selectie effectief te kiezen voor ons politiekorps. We hopen daarmee al onze vacatures voor inspecteurs en agenten ingevuld te krijgen. Werken in een kleiner lokaal politiekorps in de eigen regio heeft vele voordelen. We zijn dan ook blij dat deze keer vooral inwoners uit Buggenhout, Lebbeke en ook de omliggende gemeenten veel interesse toonden”, aldus waarnemend korpschef Tony Sarens.

Wie meer informatie zoekt over werken bij de politie en meer wil weten over de selectieprocedure kan terecht op www.jobpol.be of kan contact opnemen met een contactpunt rekrutering van het politiekorps via 052 46 83 83 of pz.lebbeke.rekrutering@lebbeke.be.

Labels