Geef jouw mening over veiligheid

Vanaf midden oktober valt mogelijks de Veiligheidsmonitor 2021 in je brievenbus. Dit is een vragenlijst die peilt naar jouw onveiligheidsgevoel, buurtproblemen, mogelijks slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden. Het is een initiatief van de politie, in samenwerking met de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken en de lokale besturen.

Veiligheidsmonitor 2021

Bijna 400.000 personen werden nationaal willekeurig geselecteerd en zullen vanaf 18 oktober deze vragenlijst ontvangen. In onze politiezone worden 2.800 formulieren verdeeld over Buggenhout en Lebbeke. De personen die een vragenlijst krijgen, vragen we om de nodige tijd te nemen om deze te beantwoorden. Jouw medewerking is van groot belang. De verzamelde gegevens bevatten waardevolle informatie voor de uitwerking van het veiligheidsbeleid van onze politiezone. Alle antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. We moedigen aan om de vragenlijst online in te vullen, zo hoef je de ingevulde vragenlijst niet terug op te sturen.

We verwachten de resultaten in het eerste semester van 2022. Deze zullen voor iedereen raadpleegbaar zijn via de website van de federale politie.

Vragen over de Veiligheidsmonitor? Bel 052 46 83 83 of contacteer ons via pz.lebbeke@police.belgium.eu.

Alvast bedankt voor jouw deelname!

Labels