Nationale actiedag tegen inbraken ‘1 dag niet’ - 13/11/2015

Sinds 2008 blijft het aantal woninginbraken in België stijgen, tot meer dan 75 000 in 2013. Dat zijn meer dan 200 inbraken per dag!! We hebben dan ook een slimme en gezamenlijk aanpak nodig, met aandacht voor de verschillende schakels van de veiligheidsketen. Preventie is één van die schakels, misschien wel de belangrijkste!

Op 13 november 2015 vindt de nationale actiedag tegen inbraken '1 dag niet' plaats, een initiatief dat in 2013 voor de eerste keer plaatsvond in Nederland, met heel wat succes.

Maak er samen met je gezin, buren, vrienden, vereniging of school ook dit jaar een succes van. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er veel minder en één dag zelfs helemaal geen woninginbraken plaatsvinden. Kom in actie om je huis, straat, buurt veilig te houden en roep dieven een halt toe. Help ons een hele dag lang om de preventie van woninginbraken in de verf te zetten! Post jouw initiatief op de website van 1dagniet.

Ook wij doen mee!

Wij organiseren net als vorig jaar de kans tot gratis "speed-DPA". DPA staat voor DiefstalPreventieAdvies. Tijdens een speed-DPA-sessie komen onze diensten bij u langs aan huis om te bespreken welke maatregelen u kan nemen om uw huis nog beter te beveiligen en te kijken waar de knelpunten zijn.

Wilt u zich graag inschrijven voor een gratis half uurtje speed-DPA op vrijdag 13/11/2015 tussen 9u en 19u?

Bezorg ons je gegevens (naam - adres - telefoonnummer - wanneer ben je thuis?) en wij nemen contact op voor een afspraak.

Dit kan via:

  • e-mail: info@pzhammewaasmunster.be (onderwerp "aanvraag speed-DPA").
  • sociale media: een privé-berichtje op onze facebookpagina
  • Telefonisch: 052/257.101
  • kom gerust langs ons onthaal in Hamme of Waasmunster

Labels