Flandrien for life!

Op zondag 30 november kregen 15 luisteraars van Studio Brussel de kans om zich in de kijker te rijden voor hun zelfgekozen goed doel. Onze collega, Inspecteur Peter Van Damme, was één van hen. Hij is op een mooie 4e plaats geëindigd!

Er werd al een mooie som ingezameld ten voordele van gehandicaptensportvereniging Feniks (onderdeel van vzw Parantee). Peter koos voor dit goede doel om onze collega Bert Dierickx, die een drietal jaar geleden een ongeval gehad heeft waardoor hij in een rolstoel terecht kwam, een hart onder de riem te steken. De peter van de actie is Aimé Anthuenis.

Je kan nog tot en met 24/12 tombolakaarten kopen. Een tombolakaart kost 5€ en kan je onder andere kopen via de Vriendenkring van de politiezone Hamme-Waasmunster: tel 052/257101 - rekeningnummer BE44 9795 3585 1445- (zeker naam en adres vermelden in mededeling!)

Er zijn talrijke fantastische prijzen te winnen zoals twee reizen naar Frankrijk, outfits van BV's uit het verschillende sportdisciplines (bv. Greg Van Avermaet, Romelu Lukaku, Jan Vertonghen, Timmy Simons, Toby Alderweireld, Kevin Pauwels, Klaas Vantornhout,...).

De trekking zal gebeuren na de "de warmste week", eind december. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op de nieuwjaarsreceptie van onze politiezone. De winnende nummers zullen op onze website en sociale media bekend gemaakt worden.

Labels