Flandrien for life!

De week voor Kerstmis wordt dit jaar opnieuw "De Warmste Week". Dan landt Music For Life van Studio Brussel in De Schorre in Boom. Iedereen die dat wil kan acties organiseren om geld in te zamelen voor het goed doel van hun keuze. Gloednieuw dit jaar is de actie Flandrien For Life!

Op zondag 30 november krijgen 15 luisteraars van Studio Brussel de kans om zich in de kijker te rijden voor hun zelfgekozen goed doel. Onze collega, Inspecteur Peter Van Damme, is één van hen. Om 14u, een uurtje voor de profs, zal hij in Hamme twee toeren rijden op het parcours van de Kwadro Flandriencross ten voordele van gehandicaptensportvereniging Feniks (onderdeel van vzw Parantee). Peter koos voor dit goede doel om onze collega Bert Dierickx een hart onder de riem te steken. Bert heeft een drietal jaar geleden een ongeval gehad waardoor hij in een rolstoel terecht kwam. Hij is ondertussen reeds geruime tijd aan het werk in een aangepaste functie en vindt privé een uitdaging in rolstoelbasketbal.

Je kan Peter en Bert steunen door te komen supporteren, maar nog meer door een tombolakaart te kopen. Een tombolakaart kost 5€ en kan je onder andere kopen via de Vriendenkring van de politiezone Hamme-Waasmunster: tel 052/257101 - rekeningnummer BE44 9795 3585 1445- (zeker naam en adres vermelden in mededeling!)

Er zijn talrijke fantastische prijzen te winnen zoals twee reizen naar Frankrijk, outfits van BV's uit het verschillende sportdisciplines (bv. Greg Van Avermaet, Romelu Lukaku, Jan Vertonghen, Timi Simons, Toby Alderweireld).

De trekking zal gebeuren tijdens "de warmste week", eind december. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op de nieuwjaarsreceptie van onze politiezone.

Peter van de actie is Aimé Anthuenis.

Labels