Nieuws van 03 september 2018

Een blik op het afgelopen weekend ?



Sommigen worden zenuwachtig als ze wat moeten wachten in de wachtzaal van de dokter, anderen als ze moeten wachten op de komst van de dokter voor een huisbezoek. Nen ongeduurigoard pakte op vrijdag den doktoor bij zijnen kollee omdat hij te loaëte woart.

Waarom aanwezigheid op vrijdag 31.08 omstreeks 16.15u van brandweer en politie in de Stationsstraat? Een gasgeur. De bron van de geur (omgekeerde gasfles) werd snel ontdekt en het probleem werd verholpen....

Er werd uitgebreid bericht over het zware verkeersongeval op de Koolputten in Waasmunster. De 27-jarige verdachte werd opgesloten in het cellencomplex van Lokeren. We hebben immers met de naburige zones een afspraak dat zij hun aangehouden personen, mits betaling, ook in ons cellencomplex kunnen onderbrengen. Wij staan in voor de verzorging en bewaking.

Het is populair om foto's te maken van het interieur van leegstaande gebouwen. Op zaterdag haalden we vier jongelingen (19 en 20 jaar) uit de Cherry Moon.

Enkele conflicten n.a.v. de wedstrijd Lokeren-Beveren. We stelden proces-verbaal op voor de personen die bengaals aanstaken in tribune één. In tribune twee belaagden twee personen een steward. In tribune 4 kwam het tot een handgemeen tussen twee Lokerensupporters. En na de wedstrijd werd de sproeiwagen even ingezet omdat enkele Beverensupporters een confrontatie zochten met de ordediensten. Enkele supporters en één politieman raakten hierbij (licht) gekwetst.

Labels