Verslag: Teambuildingsdag voor onze dienst interventie

Op 26 oktober vond er weer een teambuilding plaats voor onze dienst interventie. Onze collega Joke vertelt je meer over deze dag.

teambuildingdienstinterventie

Aangezien onze laatste teambuilding dateerde uit 2018, was het hoog tijd om dit opnieuw te organiseren. Alle leden van het interventieteam waren aanwezig, met uitzondering van één zieke collega. Op dat vlak was het eigenlijk al een groot succes.

Onze dag begon met een bescheiden ontbijt, gevolgd door de teamvergadering. We hielden het kort, positief en behandelden enkele thema's die relevant waren voor iedereen. Vervolgens reisden we gezamenlijk met de trein naar Brussel, waar we in het Koezio Park de 'Elite Agents Missie' voltooiden. De 'Elite Agents Missie' is een interactieve uitdaging waarbij we in kleinere groepen moesten samenwerken om een reeks fysieke en mentale opdrachten en puzzels op te lossen. Het doel was om als team succesvol te zijn en de missie te voltooien. Uiteraard slaagde iedereen met glans! We sloten de dag af met een hapje en een drankje, waarvoor alle korpsleden waren uitgenodigd.

Kortom, we beleefden een fantastische dag die zeker voor herhaling vatbaar is. Maar misschien moeten we niet nog eens vijf jaar wachten :)  aldus Joke.

Labels