20 van '22: FIER op de realisaties van ons korps!

Scroll je met ons mee doorheen het jaar 2022? 

Graag kijken we met jullie terug naar het voorbije jaar. De ’20 van 22’ zijn stuk voor stuk realisaties van het jaar 2022 waar we fier op zijn!

De 20 van 22

Het afgelopen jaar was een uitdagend jaar voor onze politiezone. We hebben in onze werking een aantal records gebroken.

Benieuwd naar onze '20 van 22'? We geven jou visueel een voorstelling van 20 TOPICS die we realiseerden in 2022 en waar we als korps ontzettend fier op zijn!

KLIK HIER  

Hoewel we te maken hadden met een personeelstekort, heeft ons team hard gewerkt om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. We zijn trots op onze prestaties ondanks deze uitdagingen. We hebben ons gericht op prioriteiten zoals verkeersveiligheid, de aanpak van lokale fenomenen, intrafamiliaal geweld en cybercrime. Dankzij de inzet en flexibiliteit van onze medewerkers, hebben we deze prioriteiten kunnen aanpakken én de burger een veilig gevoel gegeven.

Intern de organisatie hebben we vooral ingezet op rekrutering van nieuwe medewerkers, het verbeteren van de werkprocessen, een klantgerichte cultuur en het welzijn van onze medewerkers. Gemotiveerd en goed begeleid personeel vormt immers het hart van onze organisatie

Naast een website maakten we ook een overzicht op een poster 👇

Poster jaarverslag 2022

 

Labels