Vraag op tijd vakantietoezicht aan

Joepie, het is bijna zomervakantie! Zoek je de zuiderse zon op, ga je wandelen in de bergen, trek je naar de kust of ga je voor een hippe citytrip? Wat je ook doet, zorg dat de inbrekers ondertussen niét voor je deur staan en vraag op tijd gratis vakantietoezicht aan.

Als je graag wil dat de politie een oogje in het zeil houdt terwijl je op vakantie bent, dan kan je gebruik maken van gratis afwezigheidstoezicht. Jouw woning wordt dan, in functie van het aantal aanvragen en de beschikbaarheid van het personeel, opgenomen in het patrouilletoezicht. Elke keer dat iemand van ons korps of de Gemeenschapswacht langskomt, wordt een berichtje met datum en uur van het bezoek achtergelaten.

Gratis vakantietoezicht kan je onmiddellijk online aanvragen via www.policeonweb.be. Je kan ook steeds contact opnemen met ons Bureau Coördinatoren. Dit kan telefonisch op het nummer 09 266 67 81 of door het aanvraagformulier in te vullen en door te mailen naar bfe@politie.gent.be. Je kan het ingevulde formulier ook gewoon afgeven in het dichtstbijzijnde buurtcommissariaat.

Het vakantietoezicht moet minimum zeven dagen op voorhand aangevraagd worden.

Tips

Om met een gerust hart op reis te kunnen vertrekken, kan je een aantal tips volgen om je woning in alle veiligheid achter te laten. Klik hier voor een handige checklist.

Labels