Geslaagde oriënteringsavond

Op donderdagavond 24 april mochten wij meer dan 60 mensen ontvangen op het Algemeen Politiecentrum Gent voor de oriënteringsavond, die georganiseerd werd in het kader van onze campagne 100% (FL)IK. Hierbij richt Politiezone Gent zich naar Gentenaars en ‘nieuwe Gentenaars’ om hen kennis te laten maken met de job en hen te stimuleren om te kiezen voor een carrière bij de politie.

Oriënteringsavond_25-04-2019

De aanwezigen kregen een uiteenzetting over het begeleidingstraject dat onze zone heeft opgesteld. Via dit traject kunnen mensen die interesse hebben om aan de opleiding te beginnen zich reeds voorbereiden op alle proeven die deel uitmaken van de selectieprocedure van de Federale Politie. Geïnteresseerden konden al eens een taaltest afleggen en zich meteen inschrijven in de module Nederlands basis bij het Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO), één van onze partners in de campagne.

Ondertussen stelden medewerkers van PZ Gent, waaronder verschillende operationele diensten en onze beroepenvoorlichters, zich de volledige avond ter beschikking voor een gesprek of vragen. Er waren tevens vertegenwoordigers van PAULO en Jobpol aanwezig.

Wil je er de volgende keer ook graag bij zijn?

Zet dan alvast 17 mei 2019 in je agenda. Meer informatie volgt binnenkort via www.honderdprocentflik.be

Labels