Feest in 'barbershop' stilgelegd

In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 oktober 2020 stelde één van onze politieploegen op haar toezichtsronde vast dat er in een 'barbershop' verschillende personen aanwezig waren. Er bleek een feest aan de gang met veertien personen. Social distancing werd niet gerespecteerd en er werden geen mondmaskers gedragen. De festiviteiten werden door de politie beëindigd en verschillende processen-verbaal inzake corona-inbreuken werden opgesteld.

"Gezien de evolutie van de coronacijfers is dergelijk gedrag totaal onverantwoord en onaanvaardbaar. Er werd enorm hard ingezet op informatie en communicatie. Iedereen weet intussen wat wel en niet kan. Het is jammer dat er nog mensen zijn die zo’n gedrag vertonen. Gelukkig - en dat wens ik te benadrukken - toont het overgrote deel van onze inwoners wél de nodige burgerzin!” aldus burgemeester Holemans.

Onze politiezone blijft dagelijks controles uitvoeren ter preventie van dergelijke overtredingen en zal streng optreden bij schending van de coronamaatregelen.

Labels