Persbericht 7 september

Rijden onder invloed

Op zondag 6 september omstreeks 6u30 controleerde de interventieploeg een bestuurder langs de Mannenberg te Scherpenheuvel-Zichem. De 29-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem legde een positieve alcoholtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

Poging inbraak woning

Op zondag 6 september omstreeks 8u30 stelde een inwoner uit de Webbekomstraat te Diest een poging inbraak vast aan de woning. De dader(s) boorde(n) een gaatje in een raam met de bedoeling de woning binnen te dringen, tevergeefs.

Op zondag 6 september omstreeks 21u30 hoorde een inwoner uit de Halensebaan te Diest lawaai achter zijn woning. Toen hij ging kijken, zag hij iemand weglopen. De dader(s) trachtte(n) vermoedelijk via de koepel op het plat dak in te breken in de woning.

Diefstal uit woning

Op zaterdag 5 september omstreeks 8u30 stelde een inwoner van de Cauwberg te Diest vast dat onbekenden in de woning waren geweest. Er werd geen braak gepleegd, in de woning werd op het eerste zicht enkel een pot met muntstukken ontvreemd. De woning werd vermoedelijk via de garagepoort betreden.

Labels