Persbericht 3 september

Bestuurder zonder rijbewijs

Op woensdag 2 september omstreeks 9u30 controleerde de interventieploeg een bromfietser langs de Eduard Robeynslaan te Diest. De 41-jarige man uit Sint-Truiden bleek geen houder te zijn van een rijbewijs. Bij verdere controle bleek tevens dat zijn voertuig niet verzekerd was. De bromfiets werd in beslag genomen en getakeld.

Verkeersongeval met gekwetste

Woensdag 2 september omstreeks 10u30 deed er zich een verkeersongeval tussen twee tegenliggers voor op de Nieuwe Dijkstraat te Diest. Een van de voertuigen week af van zijn rijstrook, waardoor het tot een aanrijding kwam. Een passagier van een van de voertuigen werd gekwetst. De ziekenwagen kwam ter plaatse en een voertuig werd getakeld ten gevolge van de opgelopen schade.

Verkeersongeval met gekwetste en vluchtmisdrijf

Op woensdag 2 september omstreeks 2100 vond een verkeersongeval plaats op het kruispunt Bevrijdingsstraat - Montgomerystraat te Diest. De betrokkenen waren een 27-jarige fietser uit Diest en de bestuurder van een Volkswagen stationwagen. De fietser werd aangereden door de Volkswagen en kwam ten val. Het voertuig is doorgereden zonder dat de bestuurder zich kenbaar maakte.

Labels