Persbericht 29 april

Diefstal van voertuig uit woning

Op woensdag 29/04/15 omstreeks 3u30 werd te Diest in het Lorkenhof ingebroken in een woning. Er werd een personenwagen gestolen.

Aanrijding met gewonde

Op dinsdag 28/04/15 omstreeks 11u30 reed een lichte vrachtwagen in op een personenwagen te Scherpenheuvel-Zichem op de Molenstraat. Het betrof een kop-staartaanrijding. De bestuurder (79jarige uit Scherpenheuvel-Zichem) en de passagier (72 jarige vrouw) van de personenwagen werden gewond. De bestuurder van de lichte vrachtwagen was onder invloed van verdovende middelen. Het betrof een 29 jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem.

Verkeerscontrole

  • Op dinsdag 28/04/15 werden in de namiddag een tiental bestuurders geverbaliseerd nadat werd vastgesteld dat ze hun gordel niet droegen of hun gsm gebruikten.
  • Op woensdag 29/04/15 omstreeks 3u werd te Diest op de Leuvensesteenweg een voertuig getakeld dat niet beschikte over een geldige verzekering en technische schouwing. De bestuurder betrof een 33 jarige vrouw uit Vilvoorde

Bestuurders onder invloed

Op dinsdag 28/04/15 werd omstreeks 14u30 In het centrum van Testelt het rijbewijs van twee bestuurders voor 6u ingehouden, nadat werd vastgesteld dat ze onder invloed waren van alcohol. Het betrof een 57jarige uit Scherpenheuvel-Zichem en een 58jarige uit Diest.

Nachtvissen

In de nacht van dinsdag op woensdag 29/04/15 werden zes personen betrapt op nachtvissen op de vijvers langs de Omer Vanaudenhovelaan. Het betroffen drie vrouwen en drie mannen afkomstig uit Diest, Hasselt, Tremelo en Scherpenheuvel-Zichem.

Labels