Persbericht 20 februari

Donderdag - 19/02/2015

Braakschade aan broodautomaat

  • Omstreeks 08u45 stelde de benadeelde vast dat er getracht werd om in te breken in de broodautomaat langs de Hasseltsebaan te Diest. De dader(s) zijn er niet in geslaagd, doch beschadigden het toestel.

Verkeersongeval met gekwetste

  • Omstreeks 18u30 kwam het tot een aanrijding tussen een wagen en een bromfiets op de Ernest Claesstraat te Scherpenheuvel-Zichem. Beide voertuigen reden in dezelfde richting. De wagen (bestuurd door een 58 jarige man uit SZ) vertrok uit stilstand en sloeg af naar links. De bromfietser (een 17 jarige jongen uit Diest) kwam aangereden en wou langs links inhalen. De bromfietser werd licht gekwetst.

Inbraken in woningen

  • Omstreeks 20u stelde een bewoner van de Blanklaer te Schaffen (Diest) bij zijn thuiskomst vast dat de achterdeur van zijn woning opengebroken was. De dader(s) zijn de woning binnengedrongen. Op het eerste zicht werd er niets ontvreemd.
  • Omstreeks 20u stelde een bewoner van de Kerkstraat te Schaffen (Diest) dat er ingebroken was in zijn woning. De bewoner was slechts enkele uren weggeweest.

Vrijdag - 20/02/2015

Inbraak in handelszaak

  • Omstreeks 03u30 uur ging het inbraakalarm af in een zaak langs de August Nihoulstraat te Scherpenheuvel Zichem. Uit de navolgende controle bleek het te gaan om een effectieve inbraak. De dader(s) braken de deur van de zaak open. Ze gingen aan de haal met laptops en geld.

Labels