Persbericht 8 februari

Wegcontrole

Op 7 februari omstreeks 23u werd vastgesteld dat een 29 jarige vrouw uit Oud-Heverlee een wagen bestuurde op de Weg Messelbroek in Scherpenheuvel-Zichem. Zij was niet in het bezit van haar rijbewijs, noch identiteitskaart. De wagen vertoonde verschillende technische mankementen. Een vierjarig kindje zat onbeveiligd in het voertuig (noch kinderzitje noch autogordel). Proces-verbaal werd opgesteld.

Rijden onder invloed

  • Op 7 februari omstreeks 23u15 werd een 41jarige man uit het verkeer gehaald op de Testeltsesteenweg in Scherpenheuvel-Zichem. Hij reed onder invloed van alcohol.
  • Op 8 februari omstreeks 3u werd een 28 jarige man uit Diest uit het verkeer gehaald op de Antwerpsestraat te Diest. Hij was onder in vloed van alcohol.
  • Op 8 februari omstreek 3u werd een 23 jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem enkele uren aan de kant gezet in de Houwaertstraat te Scherpenheuvel-Zichem, hij had iets te diep in 't glas gekeken.
  • Op 8 februari omstreeks 8u30 werd op de Mannenberg te Scherpenheuvel-Zichem het rijbewijs van een 36jarige man uit Nieuwerkerken voor 15 dagen ingetrokken. Deze bestuurder was onder invloed van drugs.

Labels