Persbericht 15 september

Alcohol en niet verzekerd

Op 14 september omstreeks 6 uur controleerde de politie een voertuig in de Broekstraat te Scherpenheuvel-Zichem. Het voertuig was niet verzekerd en de bestuurder was onder invloed van alcoholische dranken.Het voertuig werd getakeld naar de gerechtelijke stallingsplaats en het rijbewijs van betrokkene werd op last van het parket voor 15 dagen ingetrokken. De bestuurder betreft een 30-jarige man uit Keerbergen.

Voertuig vast op de spoorwegovergang

Op 14 september omstreeks 12.30 uur heeft een voertuig zich vastgereden op de spoorwegovergang in Zichem. De overweg was afgesloten wegens werkzaamheden. Het voertuig kon door omstaanders van de sporen worden geduwd vooraleer er een trein passeerde. De bestuurder van het voertuig betreft een 83-jarige man uit Aarschot.

Drugs en niet verzekerd

Op 14 september omstreeks 19.30 uur controleerde de politie een voertuig in de Hasseltsestraat te Diest. Het voertuig was niet verzekerd en de bestuurder was onder invloed van verdovende middelen. Het voertuig werd getakeld naar de gerechtelijke stallingsplaats en het rijbewijs van betrokkene werd voor de duur van 15 dagen ingetrokken op last van het parket. Het betreft een 31-jarige man uit Diest.

Alcohol

In de nacht van 14 op 15 september omstreeks middernacht controleerde de politie een voertuig op de Citadellaan te Diest. De bestuurder was onder invloed van alcoholische dranken en zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken op last van het parket voor 15 dagen. De politie stelde daarna vast dat de bestuurder, hoewel hij niet meer mocht rijden, toch nog zelf naar huis was gereden. Na contact met het parket, werd het voertuig voor de duur van 15 dagen vastgelegd met een wielklem. Het betreft een 42-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem.

Labels