Persbericht van 18 maart 2022

Werfdiefstal

Onbekenden hebben in de nacht  van 16 op 17 maart het slot van de toegangspoort op de Turnhoutsebaan te Diest opengebroken. In de kelder van het complex in aanbouw werden 45 koperen koppelstukken van de waterleiding overgeslepen en gestolen. Een 125 meter lange kabel werd gestript en het koper dat erin verwerkt zat werd meegenomen.

Politie Demerdal onderzoekt deze feiten.

 

Verkeersongevallen

Op 17 maart 2022 werd een fietser op de Mannenberg, met het kruispunt Tieltsebaan aangereden door een vrachtwagen. De fietser raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. Het slachtoffer, een 52-jarige dame uit Scherpenheuvel-Zichem raakt gelukkig niet levensgevaarlijk gewond.



Op 17 maart 2022 omstreeks 23.30 uur raakte een 53-jarige dame uit Scherpenheuvel-Zichem rijdende in de Basilieklaan te Scherpenheuvel-Zichem de borduur, raakte de controle over het stuur kwijt en het voertuig ging over kop. Het voertuig kwam uiteindelijk tot stilstand tegen de gevel van een woning. De bestuurder kwam er met lichte verwondingen van af. Eenmaal bekomen van de emotie legde zij een positieve ademtest af.



MM

 

Labels