Persbericht 8 juni 2016

Poging diefstal brandstof

Op dinsdag - 07/06/2016 omstreeks 11u stelde men bij een bedrijf op het industrieterrein te Webbekom (Diest) vast dat men gepoogd had brandstof te stelen uit geparkeerde vrachtwagens.

Sturen onder invloed

Op dinsdag - 07/06/2016 werden opnieuw verschillende bestuurders gecontroleerd. Volgende bestuurders waren onder invloed.

  • Omstreeks 13u30 op de Omer Vanaudenhovenlaan te Diest was het een 24 jarige bestuurder uit Diest die een positieve speekseltest (drugs) aflegde.
  • Omstreeks 13u30 controleerde men een bestuurder op de Noordervest te Scherpenheuvel Zichem. De 36 jarige man uit Scherpenheuvel Zichem legde een positieve speekseltest (drugs) af.
  • Omstreeks 15u20 werd een 30 jarige man uit Scherpenheuvel Zichem uit het verkeer gehaald te Scherpenheuvel Zichem op de Steenweg Scherpenheuvel. Ook hij legde een positieve speekseltest (drugs) af.
  • Omstreeks 17u30 was het een 55 jarige vrouw uit Scherpenheuvel-Zichem die op de Broekstraat te Scherpenheuvel Zichem uit het verkeer gehaald werd, omdat ze veel te veel gedronken had.

Op woendag 08/06/2016 omstreeks 01u30 werd een bestuurder gecontroleerd op de Westelsebaan te Scherpenheuvel Zichem. De 44 jarige man uit Scherpenheuvel Zichem, legde een positieve speekseltest (drugs) af. Uit verder nazicht bleek dat de bestuurder reed niettegenstaande dat zijn rijbewijs ingetrokken was wegens eerdere feiten. Het voertuig werd geïmmobiliseerd. De nodige processenverbaal werden opgesteld ten laste van de bestuurder.

Labels