Persbericht 7 december 2015

Inbraak woning

Op zondag 6 december omstreeks 9u00 stelde men in een woning langs de Omer Vanaudenhovelaan te Diest vast dat er ingebroken was. De dader(s) drong(en) de woning binnen door de achterdeur open te breken en doorzocht(en) de volledige woning. Het juiste nadeel is op dit moment nog niet gekend, maar vermoedelijk gaat het voornamelijk om juwelen.

Verkeersongeval met stoffelijke schade, onder invloed van alcohol

Op zondag 6 december omstreeks 17u30 kwam het tot een aanrijding tussen twee wagens op het kruispunt Westelsebaan - Testeltsesteenweg te Scherpenheuvel-Zichem. Een 61-jarige vrouw uit Scherpenheuvel-Zichem draaide de Westelsebaan in. Zij week te ver uit en raakt daarbij de stilstaande wagen van een 58-jarige uit vrouw uit Scherpenheuvel-Zichem van de die voor de lichten stond te wachten. De 61-jarige bestuurster legde een positieve alcoholtest af. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

Rijden onder invloed

Op maandag 7 december omstreeks 2u00 controleerde de interventieploeg een 50-jarige bestuurder uit Laakdal op de Eduard Robeynslaan te Diest. De bestuurder legde een positieve alcoholtest af en diende zijn rijbewijs af te geven voor de duur van 3 uur.

Labels