Persbericht 6 juli

Inbraak in woning

Op zondag - 05/07/2015 om 10:45 uur stelde men vast dat in een woning langs de Prins De Merodelaan te Scherpenheuvel Zichem werd ingebroken. De dader(s) drongen binnen langs een raam aan de achterzijde van de woning. In de woning werd alles doorzocht en in wanorde achtergelaten. Op dit moment is het nog niet duidelijk of er iets gestolen werd.

Verkeersongeval met gekwetste

Op zondag - 05/07/2015 om 16:45 uur kwam het tot een kop staart aanrijding op de Halensebaan te Diest. Beide bestuurders volgden de richting Halen. Een BMW, bestuurd door een 51 jarige man uit Tielt Winge, werd achteraan gereden door een Citroën Saco, bestuurd door een 44 jarige man uit Halen. Er ontstond onenigheid tussen de bestuurders, wat leidde tot verkeersagressie. De ene bestuurder viel de andere aan. De agressieve bestuurder vertrok voor aankomst van onze diensten. (vluchtmisdrijf)

Sturen onder invloed

Op maandag - 06/07/2015 omstreeks 02 uur werd tijdens een verkeershalte langs de Mannenberg te Scherpenheuvel-Zichem een bestuurder gecontroleerd. De 34 jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem legde zowel een positieve alcoholtest als een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

Labels