Persbericht 5 mei

Werfdiefstal

Op maandagmorgen - 04/05/2015 omstreeks 7u stelde men vast op een werf langs de Wijngaardstraat te Diest, dat er werd ingebroken. Het ging de dader(s) om het metaal. Op de werf werd uit de oude woningen, dewelke afgebroken worden, het lood ontvreemd.

Verkeersongeval met gekwetste

Op maandag - 04/05/2015 omstreeks 14:30 uur kwam het op de Diestsestraat te Scherpenheuvel Zichem tot een aanrijding tussen een bromfiets en een wagen. Beide voertuigen kwamen uit de richting Diest. De wagen, bestuurd door een 56 jarige vrouw uit Scherpenheuvel Zichem, remde af en draaide vervolgens rechts af om een garage in te rijden. Het kwam tot een aanrijding tussen beide voertuigen, waarbij de bromfiets de rechterflank van de wagen aanreed. Ingevolge de aanrijding kwam de bromfietser, een 21 jarige man uit Diest, ten val en kwetste zich.

Diefstal braak woning

Op maandag - 04/05/2015 omstreeks 15u kwam een inwoner van de Prinsenbosstraat te Diest tot de vaststelling dat er ingebroken was in de woning. De bewoner was slechts korte tijd van huis geweest. De dader(s) drongen de woning binnen door een raam achteraan de woning open te breken. Op het eerste zicht stalen de dader(s) enkel een juwelenkistje.

Drugs in verkeer

Op maandag - 04/05/2015 omstreeks 20:30 uur controleerde een politieploeg een bestuurder langs de Commissaris Neyskenslaan te Diest. De bestuurder, een 19 jarige man uit Diest, testte positief voor drugs. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

Labels