Persbericht 30 december

Inbraak in woning

Op maandag - 29/12/14 stelde de bewoner van een woning langs de Mannenberg te Scherpenheuvel Zichem, na de terugkomst van een weekenduitstap, vast dat er ingebroken was in zijn woonst. De dader(s) zijn langs een venster aan de achterzijde van de woning binnengedrongen. De woning werd doorzocht. De dader(s) stalen geld en juwelen.

Poging diefstal uit voertuig

Op maandag - 29/12/14 werd er getracht in te breken in een voertuig (mobilhome) dat geparkeerd stond langs de Leuvensesteenweg te Diest. De dader(s) trachtten het slot van het bestuurdersportier te forceren om zo het voertuig te betreden.

Verkeersongeval met gekwetste

Op maandag - 29/12/14 omstreeks 22u kwam het tot een aanrijding tussen twee voertuigen tijdens het kruisen op de Tiensestraat te Scherpenheuvel Zichem. Door de aanrijding kwam één van de voertuigen tegen een electriciteitspaal. De electriciteitspaal werd hierdoor zodanig beschadigd dat deze vervangen dient te worden. De Tiensestraat werd afgesloten. Bij de betrokken bestuurders gaat het om een 23 jarige man uit Laakdal en een 35 jarige vrouw uit Arendonk. De bestuurster werd licht gekwetst ingevolge de aanrijding. Ten laste van de bestuurster werd tevens procesverbaal opgesteld inzake alcohol en haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

Labels