Persbericht 3 november

Poging tot inbraak.

In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 november werd een poging ondernomen om in te breken in een woning op de Papenbroekstraat te Diest. Het raam aan de voorzijde van de woning weerstond echter aan de geweldplegingen zodat de daders de woning niet betraden.

Bestuurders onder invloed van alcohol.

Op zondag 02/11/14 omstreeks 07u30 haalde de interventieploeg een 45jarige man (uit Aarschot) uit het verkeer op de Tiensestraat te Scherpenheuvel-Zichem. Hij was als bestuurder van een personenwagen onder invloed van alochol. Het rijbewijs werd voor 15 dagen ingehouden.

Op zondag 02/11/14 omstreeks 23u trok een bestuurder op de Halensebaan te Diest de aandacht van de interventieploeg door de hoge snelheid. Het betrof een personenwagen die bestuurd werd dor een 59jarige vrouw uit Halen. Ook zij was onder invloed van alchol, zodat het rijbewijs voor15 dagen werd ingehouden.

Op maandag 03/11/14 omstreeks 01u werd tijdens een verkeerscontrole een voertuig gecontroleerd op de Westelsebaan in Scherpenheuvel-Zichem. De bestuurder (25jarige man uit Leuven) had iets te veel gedronken en zijn rijbewijs werd voor zes uur ingehouden.

Labels