Persbericht 3 juni

Woninginbraak

Op dinsdag - 02/06/2015 omstreeks 07:15 uur stelde de bewoner van een woning langs de Voort te Scherpenheuvel-Zichem vast dat er in de voorgaande nacht werd ingebroken in de woning. De dader(s) drongen de woning binnen door een raam aan de achterzijde van de woning open te breken. In de woning stalen ze een laptop, een fototoestel en een portefeuille. De dader(s) namen er ook de autosleutels mee en reden weg met de wagen dewelke geparkeerd stond op de oprit van de woning.

Verkeersongeval met gewonde

Op dinsdag - 02/06/2015 omstreeks 21:45 uur deed zich een aanrijding voor op de Reppelsebaan te Diest. Een bestuurder, een 61-jarige man, reed met zijn wagen een geparkeerd voertuig aan. De bestuurder werd gewond overgebracht naar het algemeen ziekenhuis te Diest.

Sturen onder invloed

Op woensdag - 03/06/2015 omstreeks middernacht werd ingevolge een aanrijding met stoffelijke schade een bestuurder gecontroleerd. De aanrijding deed zich voor te Scherpenheuvel-Zichem in de August Nihoulstraat. De bestuurder, een 70-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem, legde een positieve alcoholtest af en diende zijn rijbewijs af te geven voor de duur van 6 uur.

Labels