Persbericht 3 januari

Diefstal uit handelszaak

Op 2/1/15 werd 's ochtends een inbraak vastgesteld in een handelszaak op de Leuvensesteenweg te Diest. De daders hadden zich langs de achterzijde toegang verschaft tot de zaak. Ze gingen aan de haal met enkele huishoudartikelen.

Winkeldiefstal

Op 2/1/15 werd omstreeks 11u30 een diefstal gepleegd in een winkel in de Hasseltsestraat te Diest. De portefeuille van de uitbaatster werd meegenomen op een moment dat zij zich in een aangrenzend lokaal bevond. De benadeelde ging de vermoedelijke daders nog achterna maar kon ze niet weerhouden. Op basis van een goede beschrijving startte de politie een onderzoek. In de late namiddag werd een verband gelegd met feiten in Aarschot waarbij twee dames weerhouden werden op basis van verdachte handelingen. Het onderzoek wordt verder gezet.

Aanrijding

Op 2/1/15 omstreeks 19u kwam een autobestuurder (41jarige uit Diest) in aanrijding met een fietser in Diest. Bij het verlaten van het Drielindekenserf reed het voertuig tegen de fietser die op de Steenweg op Papenbroek reed. De fietser (16jarige uit Diest) kwam ten val en werd licht gewond.

Labels