Persbericht 26 november 2015

Diefstal braak in woning

Op woensdag 25 november omstreeks 8u00 stelde nog een bewoner in de Mariëndaalstraat te Diest vast dat er ingebroken was in de woning. Net zoals met de twee andere woningen die reeds werden vastgesteld, is de dader langs de achterzijde de woning binnengedrongen. De achterdeur was dicht maar niet slotvast. De dader ontvreemdde enkel geld.

Verkeersongeval met gekwetste

Op woensdag 25 november omstreeks 11u00 kwam het tot een aanrijding tussen een bromfietser en twee voetgangers in de Zoutstraat te Diest. De aanrijding vond plaats op het trottoir in de bocht van de straat. De voetgangers, een moeder (30 jaar) en dochter (2 jaar), uit Halen werden licht gekwetst. De bestuurder, een 85-jarige man uit Diest, bleef ongedeerd.

Diefstal braak voetbalkantine

Op woensdag 25 november omstreeks 11u30 werden onze diensten in kennis gesteld van een diefstal met braak in een voetbalkantine. De dader(s) heeft/hebben de achterdeur van de kantine opengebroken. De dader(s) doorzocht(en) de kantine en stal(en) er op het eerste zicht geld, een koffiezetmachine en snoepgoed.

Labels