Persbericht 26 mei 2017

Diefstal braak tuinhuis

Op donderdag - 25/05/2017 omstreeks 09:00 uur stelde een bewoner van de Fabrieksstraat te Diest vast dat er in de voorbije nacht ingebroken was in zijn tuinhuis. De dader(s) braken het slot van de deur open en stalen er o.a. een hogedrukreiniger en een cirkelzaag.

Controle stadsparken

Op donderdag - 25/05/2017 controleerde de toezichtsploegen een aantal jongeren op weg van het station te Diest naar het Provinciaal domein Halve Maan ter hoogte van het Jan Heylen park. Dit ingevolge een melding van drugsgebruik. Eén van de jongeren was in het bezit van drugs. De 18-jarige man uit Brussel werd overgebracht naar het politiekantoor.

Verkeerongeval met gekwetste

Op donderdag - 25/05/2017 kwam het tot een aanrijding tussen twee fietsers op de Basilieklaan te Diest. Een fiets, bestuurd door een 67-jarige vrouw uit Rotselaar, volgde de rijbaan in de richting Scherpenheuvel. De tweede fiets, bestuurd door een 20-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem, kwam tussen twee geparkeerde auto's uit toen de tegenpartij passeerde. De 67- jarige vrouw werd gekwetst.

Labels