Persbericht 26 februari 2016

Verkeersongevallen met gekwetste

  • Op donderdag 25 februari vond omstreeks 08u30 een aanrijding plaats tussen een 46-jarige fietsster uit Diest en een personenwagen op de Commissaris Neyskenslaan te Diest. Bij het oversteken van de rijbaan werd de fietsster achteraan aangereden. Zij kwam hierbij ten val en werd licht gekwetst overgebracht naar het AZ voor verzorging.
  • Op donderdag 25 februari verloor een bestuurster omstreeks 08u30 de controle over haar wagen in de Frans Smeyersstraat te Scherpenheuvel-Zichem. Het voertuig kwam in de gracht terecht en ging vervolgens overkop. De 29-jarige vrouw uit Diest werd licht gekwetst en ging voor verzorging naar het AZ te Diest.
  • Op donderdag 25 februari vond omstreeks 15u30 een aanrijding tussen een personenwagen en een 92-jarige voetgangster uit Diest plaats in de Hasseltsestraat te Diest. Bij het verlaten van een parking werd de vrouw licht aangereden door de wagen en kwam hierbij ten val. Ze werd licht gekwetst overgebracht naar het AZ voor verzorging.

Rijden onder invloed

  • Op vrijdag 26 februari controleerde een politieploeg omstreeks 1u40 een bestuurder op de Diestsebaan te Diest. De 38-jarige man uit Diest legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 6 uur.

Labels