Persbericht 24 november

Verkeersongevallen met gekwetsten

Op zondag 23/11/2014 omstreeks 10:30 uur deed zich een ongeval voor op het kruispunt Hasseltsebaan - Meilrijk te Deurne (Diest). Het betrof een aanrijding tussen een wagen en een fietser. De wagen reed over de Hasseltsebaan en draaide Meilrijk in, waarbij het tot de aanrijding kwam met de fietser. De fietser, een 59 jarige man uit Diest, kwam ten val en werd licht gekwetst. Hij werd overgebracht naar het Algemeen ziekenhuis te Diest. De bestuurder (een 58 jarige man uit Diest) van de wagen werd niet gekwetst ingevolge de aanrijding.

Op zondag - 23/11/2014 omstreeks 11:00 uur kwam het tot een aanrijding tussen een fietser (een 81 jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem) en een wagen (bestuurd door een 59 jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem) op het kruispunt Pater R. Van de Wouwerstraat en de Oranjestraat te Zichem. Het ongeval deed zich voor toen de wagen de Oranjestraat indraaide. De fietser werd gekwetst en overgebracht naar het algemeen ziekenhuis te Diest.

Inbraken in woningen te Diest

In de nacht van zondag 23/11/14 op maandag 24/11/14 werd er ingebroken in twee woningen langs de Calenberg te Diest. De bewoners stelden de feiten vast in de vroege ochtend. Bij één woning zijn de dader(s) langs de achterdeur binnengedrongen. Op het eerste zicht werden : een TV toestel, een laptop, een smartphone en juwelen ontvreemd. In de andere woning drongen de dader(s) langs de zijkant van de woning binnen. Er werd een gat in het raam geboord om dit te kunnen te openen. Op het eerste zicht werden er laptops, een camera en geld ontvreemd.

Labels