Persbericht 24 mei 2016

Diefstallen uit woningen

Op maandag - 23/05/2016

  • Omstreeks 11u stelde men vast er ingebroken werd in een woning langs de Citadellaan te Diest. De dader(s) braken in langs de achterdeur. Ze doorzochten de volledige woning. Het nadeel is nog niet gekend.
  • Omstreeks 18u30 kwam een bewoner van de Miskruisstraat te Scherpenheuvel-Zichem tot de vaststelling dat er ingebroken was in de woning. De dader(s) zijn binnengedrongen langs een zijdeur. De woning werd volledig doorzocht. Op het eerste zicht werden er geld, juwelen, een ipod en verzamelstukken gestolen.
  • Omstreeks 14u30 stelde de eigenaar van twee leegstaande woningen op de Testeltsesteenweg te Scherpenheuvel Zichem vast dat er ingebroken werd in beide woningen. Wanneer de feiten zich afgespeeld hebben is niet duidelijk. De dader(s) stalen er keukentoestellen, nieuwe vloertegels en een bosmaaier.

Verkeersongeval met gekwetste

Op maandag - 23/05/2016 omstreeks 16u deed zich een aanrijding voor op de Citadellaan te Diest, ter hoogte van het kruispunt met de Steineweg. Het betreft een kopstaart aanrijding. Een van de bestuurders werd gekwetst ingevolge de aanrijding.

Labels