Persbericht 22 januari 2017

Diefstal uit voertuig

Op 21 januari 2017 werd op de Ford Leopoldlaan te Diest een diefstal vastgesteld uit een bestelwagen. Er werd allerlei gereedschap ontvreemd. De bestuurder vermoedt dat de feiten 's ochtends gebeurden terwijl hij zijn voertuig stationair liet draaien om het te ontdooien en hij zich in de aanpalende woning bevond.

Rijden onder invloed

  • Op 21 januari 2017
    • omstreeks 15u30 werd op de Diestsebaan te Diest een bestuurder (37-jarige man uit Diest) uit het verkeer gehaald die onder invloed was van alcohol. Op het moment dat we besloten het voertuig te controleren werd het voertuig bestuurd door deze man, het voertuig verdween echter enkele minuten uit beeld en werd daarop bestuurd door een vrouw ... zij dachten ons te slim af te zijn.
    • omstreeks 21u werd een 22-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem uit het verkeer gehaald op de Zelemseweg te Diest, hij was onder invloed van drugs.

Fietser negeert spoorwegslagbomen

Op 21 januari 2017 omstreeks 19u30 onderschepten we een 19-jarige fietser uit Scherpenheuvel-Zichem nadat hij de slagbomen aan de spooroverweg in de Pastoriestraat genegeerd had. Luttele seconden later raasde een trein voorbij.

Labels