Persbericht 21 september

Diefstal aanhangwagen te Diest

Op 19/08/14 stelden bewoners van de Verlorenkoststraat te Diest omstreeks 6u vast dat verdachten er met hun aanhangwagen vandoor gingen. Een ijzeren ketting waarmee twee wielen waren beveiligd werd doorgeknipt. De zoektocht, die onmiddellijk opgestart werd door de eigenaars, en het onderzoek van de politie leidde nog niet tot het terugvinden van de aanhangwagen.

Diefstal met braak te Diest

Op 20/09/14 omstreeks 1u stellen bewoners van de Eduard Robeynslaan te Diest, bij thuiskomst vast dat er werd ingebroken in hun woning. De woning werd volledig doorzocht; de buit betreft tot nader order, cash geld en enkele multimedia toestellen.

Diefstal uit Scoutslokaal te Diest

Op 20/09/14 omstreeks 13u30 werd vastgesteld dat ingebroken werd in de scoutslokalen in de Peetersstraat te Diest. Er werd veel wanorde aangericht en er verdwenen minstens vijf fbakken bier.

Diefstal uit woning te Scherpenheuvel-Zichem

Op 20/09/14 omstreeks 23u30 werd bij thuiskomst vastgesteld dat een woning in de Wijngaardstraat in Scherpenheuvel-Zichem het bezoek kreeg van inbrekers. Er is nog geen duidelijkheid over de omvang van de buit.

Labels