Persbericht 21 augustus

Inbraken in woningen

Op woensdag 20/08/14 omstreeks 18u stelde een bewoner van de Halensebaan te Diest vast dat men ingebroken had in zijn woning. De bewoner was slechts een uurtje weggeweest. De dader(s) hebben langs achter de woning betreden. Op het eerste zicht werd er niets ontvreemd.

Omstreeks 20u werden onze diensten in kennis gesteld van een inbraak in de Hezestraat te Diest. De woning werd er volledig doorzocht. Het nadeel betreft vermoedelijk : juwelen, een fototoestel en een laptop.

Omstreeks hetzelfde tijdstip kwam men ook op de Postbaan tot de vaststelling dat er in de woning was ingebroken. Het betreft een leegstaande woning. De achterdeur werd er geforceerd. Op het eerste zicht werd er niets ontvreemd.

Vandalisme

Op woensdag 20/08/14 werden er in Deurne - Diest twee feiten van vandalisme gepleegd. Langs de Vleugtstraat werd een ruit van een bushokje ingeslagen. In de Pannehoeve werd er een arduinen brievenbus omver geduwd door onbekenden.

Drugs in verkeer

Op donderdag 21/08/2014 omstreeks 02:00u werd een bestuurder onderworpen aan een controle langs de Schransstraat te Scherpenheuvel-Zichem. De bestuurder (een 40 jarige man uit Herk-de-Stad) bleek positief te zijn voor "Drugs in verkeer". Het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingehouden voor de duur van 15 dagen.

Labels