Persbericht 20 november 2015

Inbraak in woning

Op donderdag - 19/11/2015 omstreeks 12:00 uur stelde een bewoner bij zijn thuiskomst, op Schoonaerde te Diest, vast dat er ingebroken was. Er werd braak gepleegd aan de achterdeur en aan een raam. De dader(s) zijn langs het raam de woning binnengegaan en doorzochten de woning. Er werden juwelen gestolen.

Diefstal uit voertuig

Op donderdag - 19/11/2015 omstreeks 19:00 uur stelde de eigenaar van een voertuig vast dat er ingebroken was. De wagen stond geparkeerd langs de Koning Albertstraat te Diest. De dader sloeg een zijruit in. In de wagen lag een handtas en de dader ontvreemdde hieruit het geld en de bankkaarten.

Verkeersongeval met gekwetste

Op donderdag - 19/11/2015 omstreeks 09:15 uur deed zich een verkeersongeval voor tussen een fietser en een wagen op het kruispunt Schoenmakersstraat - Schaffensestraat te Diest. De fietser, een 17 jarige vrouw uit Diest, kwam uit de Schoenmakersstraat gereden. De wagen, bestuurd door een 58 jarige vrouw uit Diest, volgde de Schaffensestraat in de richting van de Ring. Op het kruispunt kwam het tot een aanrijding. De fietser werd licht gekwetst overgebracht naar het algemeen ziekenhuis te Diest.

Labels