persbericht 19/04/2022

Op 15/04/2022 omstreeks 17.00 werden we ter plaatse gevraagd voor vaststellingen in de                         Melkerijstraat  te Scherpenheuvel-Zichem  inzake inbraak in twee Appartementen.   Het nadeel is voorlopig nog niet gekend.

 

Op 18/04/2022 omstreeks 03.00 uur werden wij ter plaatse gevraagd voor een diefstal Industrieterrein te Diest.  De daders hebben de omheining doorgeknipt om alzo de terreinen te betreden.  Daders werden opgemerkt door de verantwoordelijke en zetten het op een lopen richting autosnelweg. Nadeel is voorlopig nog niet gekend.

 

Op 18/04/2022 omstreeks 18.00 uur werden wij ter plaatse gevraagd in de Langestraat te Scherpenheuvel-Zichem inzake ongeval.   Betrokkenen vader en zoon hadden gesleuteld aan hun voertuig en wilde dit testen.  De vader had plaats genomen in de koffer om een filmpje te maken. Waarna de zoon het voertuig bestuurde tijdens de rit over een onverharde weg valt de vader uit het voertuig.  De ploeg heeft een adem en speekseltest uitgevoerd bij de bestuurder deze testte positief op drugs in het verkeer zijn rijbewijs werd ingetrokken voor 15 dagen.

 

Op 19/04/2022 omstreeks 01.50 uur kregen we melding van een brand in het centrum van Diest.  Er volgde hierop nog verschillende meldingen van branden.  Het betrof aangestoken papier en karton dat door de bewoners werd aangeboden om opgehaald te worden door Limburg Net. 

Het verdere onderzoek inzake de feiten wordt gevoerd door de lokale recherche.  

Er is één verdachte in de buurt van de feiten opgemerkt en opgepakt door de politie. 

Labels