Persbericht 19 maart

Diefstal aanhangwagen

In de nacht van dinsdag op woensdag 18/023/15 werd een aanhangwagen gestolen op een bouwwerf te Scherpenheuvel-Zichem in de Langestraat. De ketting waarmee deze verankerd was werd doorgeknipt.

Diefstal uit containerpark

Op woensdag 18/03/15 omstreeks 14u werd een diefstal met braak vastgesteld in het containerpark te Scherpenheuvel-Zichem, Ernest Claesstraat. De omheining werd beschadigd. Er werd ongeveer ¼ m³ electronisch afval en koper gestolen .

Verkeersongevallen

  • Op woensdag 18/03/15 omstreeks 08u30 was er een aanrijding tussen een personenwagen en een scooter te Diest op het kruispunt van de Nijberheidslaan en de Boudewijnvest. Dit gebeurde op het moment dat de personenwagen rechts af sloeg. De bestuurder (37jarige vrouw) en passagier (8 jaar) van de scooter kwamen hierbij ten val. Beiden werden licht gekwetst.
  • Op woensdag 18/03/15 omstreeks 19u gebeurde een verkeersongeval te Diest in de Hasseltsestraat tussen een personenwagen en een fietser. Het betrof een frontale aanrijding waarbij de fietser licht gekwetst werd. Hij werd overgebracht naar het AZ voor verzorging. De 37jarige fietser uit Diest was onder invloed van alcohol.

Rijden onder invloed

Op woensdag 18/03/15 omstreeks 15u00 werd op de Omer Vanaudenhovelaan te Diest het rijbewijs van een 28 jarige man uit Kortessem voor 15 dagen ingetrokken. Hij reed onder invloed van drugs.

Labels